Zapraszamy !!
Head Admin
Sądzisz że jesteś dobrym policjantem huh?.. Ha!?
Zostaw to mi, to ja tu oceniam !
;P
Dobra teraz odpowiadasz mi na pytania
Nick:
Dlaczego Ty:
Dlaczego Policja:
Kontakt:
Nick:Hajduczi
Coś o Sobie:Jestem Spoksik Roksik co tu duzo mowic.Lubie pokopac sobie w Piłke nozna lub siatke.Jestem mlodszym strazakiem w OSP.Zyje na Luzie
Dlaczego Ty:Bo Swietnie znam sie na tej pRacy.Lubie prace jako policjant.Jezdzic lapac zlodzieji.Bronic Ludzi.Uczestniczyc w Poscigach,ktorych w gre wchodzi ludzkie zycie jak i innych.Bede bronic ludzi gdy beda oczekiwac odemnie Pomocy.Zjawie sie natychmiast.Bylem rowniez Liderem Pogotowia,Pomocy Drogowej,Mafi na innych serwach wiem mam juz doswiadczenie i wiem co to jest byc Liderem
Dlaczego Policja:Bo ta Frakcja jest bardzo imponujaca i niesamowita.Nie ma takiej innej frakcji gdzie objal bym lidera.Jest tu mile i ciekawie.Mysle ze ta frakcja nadaje sie w Sam raz dla mnie.Jestem gotowy podjac Leadarstwo w Policji w kazdej chwili.Chce sprobowac moich sil w Policji.Mysle ze bylbym dobrym Liderem policji wykonujacym swoje obowiazki
Kontakt:gg:1890553
Nie rezygnuje z Podania na Leadera !! :]
Ostatnio edytowany przez Hajduczi (2010-08-19 08:48:52)
Head Admin
Podania będą sprawdzane do czasu gdy serw ruszy w 100 % więc składać podania nadal !!
Nick:Arethiss:*
Coś o Sobie:Jestem Jakub mam 13 lat i idę do 1 gim. Lubię grać w MTA oraz w Cs'a. Wiele czasu spędzam na MTA ;>
Dlaczego Ty: Ponieważ sądzę ze będę dobrym liderem i będę bronił prawa. Byłem już liderem taxi na innym servie. Można powiedzieć ze wiem jakie są obowiązki lidera i ogarniam to.
Dlaczego Policja:Zwiedziłem już wszystkie prace, tylko jeszcze w policji nie próbowałem i chciał bym sprawdzić jak to jest w Policji.
Kontakt:GG: 6578166 . Skype : jakub2797
Ostatnio edytowany przez Arethiss (2010-08-18 18:42:46)
Head Admin
Podanie ładne ale tak jak już mówiłem czekamy do startu
Z powodu że Hajduczi zrobił wiele dla policji ( baza ) to on zostanie leaderem policji Gratulacje dla hajducziego, bo to on jest leader'em Policji