Zapraszamy !!
Head Admin
Myślisz że jak umiesz holować auta to jesteś kimś? I masz rację !
Czas brać się do pracy ! A nie zaraz ty nie masz pracy ! Więc nie czekaj i złóż tu podanie !
Nick:
Kontakt:
Dlaczego ty?:
Dlaczego PD?:
Nick:HeroMenPL
Coś o Sobie:Jestem Spokojnym Chłopcem.Na Luzie.Lubie sobie powalczyc na Karate.Mam Fioletowy pas w tym co robie.Jestem mało popularny w swojej miejscowosci,ale do czasu .Jestem wzorowym uczniem Szkoły Podstawowawej.Ukonczylem ja bez zadnych problemow.Jestem Spoks Koks ;]
Kontakt: GG:1789532
Dlaczego ty:?Ponieważ nikt nie nadaje sie do tak doskonałej roboty jak ja.Jestem miły dla innych.Uczynny i pracowity.Zawsze dąże do jakiegos celu.Bylem juz Liderem Salonu na Calkowicie Polski Serwer,Jak i Liderem Taxi na 50 cencie.Wiem co to za bajka.Wiem co wszystko i jak.Mam w tym doświadczenie.I obiecuję nie zawiode.
Dlaczego PD: Poniewaz nie ma takiej innej frakcji jak Pomoc Drogowa.Ta praca wzbudza u mnie chceci do działania,jak i natychmiastowych efektow.Jest tu mile i ciekawie.Lubie pracowac,Holowac,Naprawiac Auta.To moje Hooby.Stworze miła atmosfere w Pomocy Drogowej dla moich podwładnych.Mysle ze bylbym dobrym Liderem Pomocy Drogowej ktory wykonuje swoje obowiazki sumiennie i poprawnie.
!!!NOWY LEADER!!! // *LSC*Karolek
Ostatnio edytowany przez HeroMenPL (2010-08-21 16:05:51)
Head Admin
Podanie świetne więc przyjęty!